پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است.
طرز تهیه :پوست
گریپ فروت را شسته ، تمیز می کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت
سفیدی آن می گیریم . فقط در حدی که داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد
پوست را به شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه به پهنای 2 سانتیمتر و
طول تقریبا 8 سانتیمتر می بریم. سپس آن را وزن کرده ، دو برابر وزن آن شکر
در نظر می گیریم . مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم
شود . بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می دهیم و چندین بار آب آن را عوض
می کنیم ، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود .
گاهی ممکن
است بیش از 24 ساعت وقت ببرد ، در هر حال بعد از آن که تلخی آن گرفته شد
برای هر یک کیلو شکر ، دولیوان آب در ظرفی ریخته ، آن را می جوشانیم در حدی
که فقط شکر حل شود . سپس آنرا از صافی رد می کنیم و شربت صاف شده را در
ظرفی متناسب با مواد می ریزیم . پوست های آماده شده را داخل شربت ریخته ،
روی حرارت قرار می دهیم . بعد از جوش آمدن ، حرارت را ملایم می کنیم تا
شربت قوام بیاید . مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو به آن می زنیم و بعد از
چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.