North Boy Admin
Posts : 685 Join date : 2012-12-13 Age : 31 Location : رامسر
| Subject: آموزش طرز تهیه خورشت سیب سرخ Sun Dec 30, 2012 9:07 am | |
|
آموزش طرز تهیه خورشت سیب سرخ
مواد اولیه
گوشت ماهیچه یا مغز ران 500 گرم سیب سفید یا قرمز متوسط هفت عدد پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن 100 گرم آبلیمو نصف استكان زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم رب گوجهفرنگی نصف قاشق سوپخوری
دستور پخت
گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پیاز سرخ شده كمی تفت دهید. دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد. سیبهای پوست گرفته را داخل قابلمهای قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید كه سیبها نباید شكل خود را از دست بدهند. سپس كمی شكر، آبلیمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی كه بپزد و له نشود. خورش را در ظرف كشیده و سیبها را كنار آن قرار دهید. | |
|