North Boy Admin
Posts : 685 Join date : 2012-12-13 Age : 32 Location : رامسر
| Subject: آموزش پخت میگو سوخاری با اسفناج Sun Dec 30, 2012 9:07 am | |
|
مواد لازم :
میگو
| 12 عدد
| آرد سوخاری و شیر
| از هر کدام نصف پیمانه
| پنیر پارمسان
| 1/4 پیمانه
| زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل
| از هر کدام نصف قاشق چایخوری
| فلفل قرمز و فلفل سیاه
| از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
| تخممرغ
| یك عدد
| اسفناج
| 20 برگ كامل (100 گرم)
| آرد
| یك قاشق چایخوری
| روغن زیتون
| یك قاشق سوپخوری
|
طرز تهیه:
میگوها را شسته و پاك میكنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط میكنیم. تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار میكنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ مینماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت میگذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر میداریم. روغنزیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو میگذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را میچینیم.
| |
|